9.4.2014

DIY SOHVAPÖYTÄ EUROLAVASTA

Keskiviikkoa! Letkeää sellaista, sillä tänään minua odottaa kaksituntia dokumentoinnin opintoja, alkaen kolmelta. Mikä super pitkä aamu luvassa. Nautin. ( unohdetaan mainita koulutehtävät, joita tälle aamulle olen varannut...) Välillä tuntuu, ettemme tekniikan kanssa ollekaan ne parhaimmat frendit. No mutta, oppimista, oppimista, vai kuinka? Saanet huomata siis pieniä muutoksia ja omituisuuksia lähipäivinä. Hei, mutta se Diy-pöytä! Takaisin asiaan.

corner st

Tee se itse... tai siis teetä se toisilla tuntuu toimivan, sillä omaan kovin taitavia käsiä ympärilläni. Sain juuri uuden ihanan sohvapöydän, josta olen haaveillut vuosia. Muistan nuo lavojen metsästys retket ystäväni kanssa. Ainainen eurolavojen bongailu ja niiden lahonneen olemuksen toteaminen. Mutta vihdoin, vihdoin voin todistaa tuon eurolava ilmiön fiksuksi. Kierrätettyä ja ilmaista.

detail1

Sohvapöytäni syntyminen alkoi siitä, että kätevä serkkuni kauhisteli minulle sisustajien eurolava vimmaa. Hänelle lavat ovat jokapäiväinen työväline, eikä hän voisi kuvitellakaan moisia kotiinsa. Parka vaimo. Ethän sinäkään alan opiskelijana, hän kysyi. Kyllä, kyllä minäkin! Olen juuri yksi niistä lava-intoilijoista, joka keksisi sille miljoona ja yksi käyttötapaa.

pensselit

Serkkuni lupaus tehdä minulle moinen pöytä sai minut kiljumaan sisäisesti. Ja niin kovin aurinkoisena lauantaina sain valkoiseksi maalatun, renkailla varustetun, juuri oikean kokoisen sohvapöydän. Kiitän. Ja nyt iloisesti jaan tätä ihmeellistä ja ehkä hieman jo kulunuttakin ideaa lavojen käytöstä. Voin kertoa, että tarpeeseen tuli! Minne laskin juomalasini, läppärini ja lehteni ennen tätä valkoista apuvälinettä?

Onneksi on serkkuja. Onneksi on käsistään käteviä serkkuja, jotka tekevät pienen ihmisen kovin iloiseksi. Onneksi on myös maalausvälineet, joilla voin suhia väriä joka paikkaan, ettei valkoisuus ala vallata koko alaa.

Aurinkoa. Kevättä ja inspiraatiota.
// Titi

Lovely wednesday!

I seem to have so many talented people around that Do It Yourself is more like Someone Else Does It. As in the case of my new lounge table. I´ve been longing for this one so bad. Can´t believe it´s finally here! My talented cousin made it and it´s all recycled.  

2 kommenttia:

  1. Voidaanko Titi vaihtaa koteja?? Kotisi näyttää aivan ihanalta!!! Terkuin kateellinen kaima

    VastaaPoista
  2. Oih, kiitos Kaima! Skotlanti kävisi hyvin oravannahasta. ;-)

    VastaaPoista