24.4.2014

KOVAA METALLIA

Hello!

Aurinko. Ainakin oma pääsiäiseni kylpi auringossa. Miten teillä? Ehditkö nauttia pidennetystä viikonlopusta ja lämpimistä ilmoista? Jos et, lupaan, että niitä on tulossa lisää. Ainakin niitä lämpimiä ilmoja.

Metallipaja on vilahdellut postauksissani aiemminkin. Nyt kuvina. Tuotoksista on tulossa paremmat kuvat, tämän hetkisiin otoksiin en ollut tyytyväinen. Kurssi on kuitenkin turvallisesti ohi. Sormet tallella. Näen yhä suurimman osan laitteista estetiikan kannalta kuin käytön. Metallipajalta löytyy toki laitteita, jotka voisin nähdä käytössäni, mutta tunnustan, ettei metalli vienyt minua mennessään. Pajalla oli silti tunnelmaa; raskaita laitteita, sormet öljyssä (tämä on minulle todellisen metallityöntekijän merkki) ja hiessä. Puuvillavaatteet päällä taoimme, rei´timme, sorvasimmekin hieman ja hitsasimme. Ensimmäinen tulevan taloni naula on siis taottu. Villi veikkaus, että ne loput naulat ostan valmiina. ;)

// Titi

IMG_0963 IMG_0978 IMG_0982 IMG_0985 IMG_0966 IMG_0968

Hello you!

How was your Easter? Did you get enough of warm sunny days ( yes there really was some, even in Finland) and long weekend? If not, I bet there is more to come. At least the warm days.

Now is the time to show you some pictures from metal workshop. The course has come to its end. I still see some of the machines in an aesthetic way more than in my use.  Colors on the machine, raw factory look has something I really enjoy finding beauty.
I made very first nail to my future house. A wild guess, I will buy the rest of the nails...

Enjoy your friday!

// Titi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti