20.5.2014

SEKAISIN AURINGOSTA


IMG_4001 IMG_3992

Kesä. Varvastossut ovat sujahtaneet jalkoihini ja tuuli sekoittanut tukkani. Kuinka romanttiselta kuulostankaan. Siirappista, koska kesä! Yllä olevissa kuvissa hengailee Emilia ja hänen suloiset jalkineet. Niin ja tietysti tämän viikon hitti, laserleikattu koru. Olemme inspiroituneet tuosta ihmeellisestä laitteesta niin, että koruvarastomme tuplaantuvat. Laser leikkurin lisäksi, olemme vain lojuneet nurmikolla. Ajatella, että viikko sitten ajelin töihin villakangastakki päällä kaatosateessa ja tänään lojuin bikineissä rannalla, en voi kuin ihmetellä tätä sään muutosta. 

IMG_3984
IMG_3978

Positiivisesti ajateltuna, kesästäni tulee hyvä. Vaikka villakoiraystäväni Rasmus ja hänen ihana omistajansa Miia, jättivät minut monen muun tavoin tänne itään, aion kerätä positiiviset ajatukseni kasaan ja suunnata kohti valokuvaus haasteita ja useita kesäretkiä. Inspiroiduin ihanan Aamukahvilla-blogin ( tämä blogi on yksi suosikeistani, suosittelen tarkempaa tarkastelua ) haasteesta. Laadimme erään ystäväni kanssa listan, mitä kuvata kesän aikana. Nämä mielessä suuntaamme kohti erilaisia kesiämme ja tapaamme kuvat kädessä jälleen elokuussa. Olen tästä niin innostunut! En malta odottaa, mitä makeaa inspiroiva Henna saa aikaan.

Mietin, että paljastaako lista nyt vai syksyllä.. Taidan kuitenkin jättää senkin sinne syksyyn. Samalla haastan teidät valokuvaamaan kesiänne. Haastetta voi helposti varioida, me päädyimme yhteiseen listaan. Alkuperäisen idean voit lukea täältä.

Kesällä. Ainakin lupaan kuvata. Nauttia auringosta ja nurmikosta. Opetella jotain uutta. Nauraa ja syödä jäätelöä. Toteuttaa kesäretkiä ja suunnitella tulevia pilvilinnoja.

Onnea on vain olla.

// Titi

Ainiin. Tämä erikoinen kuvakokoelma  on vallaton ja abstrakti teos tiistain ihmeellisyydestä. Pyrähdimme koululla huokailemassa leikkurin perään, kunnes matkasimme turvallisen nurmikon huomaan.

IMG_3972

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti