28.5.2014

KOUKUSSA KOULUUN

Kyllä. Marssin kahdeksalta tiistaiaamuna kohti koulua. Istuin ruudun äärellä hievahtamatta viisi tuntia. Vapaapäivänäni, vapaaehtoisesti. Ja olisin istunut lisää, ellei kurniva nälkä ja ovella odottavat vieraat olisi tulleet Rhinon ja minun väliin. Hyvä, että tulivat.

Harmi vain, että tämä sadepäivän viettotapa eivät tule toistumaan. Koulu on varmistanut, että pysymme lomalla ja sulkee ovensa ensi viikosta alkaen. Mikä vääryys, sillä inspiraationi ja motivaatio nousivat aivan uudelle tasolle heti, kun sanoin heipat arjelle. Luovuus tarvitsee rajattomuutta, luovuus syntyy joutilaisuudessa. Minun tapauksessa jo pelkästä joutilaisuuden pelosta. 

kippo

Onneksi on vielä perjantai. Töitä ennen on hyvä käydä henkäisemässä viimeisetkin koulun pölyt sisäänsä ennen lopullista kolmen kuukauden eroa. Täytyy soittaa suvivirsi ja uskoa, että on koulujen loma. Toivon voivani purkittaa tätä intoa niitä pimeitä syksyisiä aamuja varten, kun tekisi mieli antaa peiton voittaa. 

// Titi

Moi!  I woke up at 7 am on my day off, just to go to school. Feeling crazy becouse I love long mornings.. I spent over 5 hours sitting in front of the computer. I am hooked up with my school or more likely, with supplies we have there. I see the truth in that saying; creativity is born in idleness. 

// Titi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti