5.8.2014

LENTÄVÄ LAUTANEN

Heippa Hei! Se onkin jo elokuu ja helteet. Hurjan kuumuuden takia olen pysytellyt kaukana läppäristä, vaikkakin muutama projekti sen kanssa hengailua vaatiikin. To do-lista kasvaa näin syksyn lähetessä. Kumma juttu. Ja siis ei, syksy ei ole vielä, älä huoli. 

Tänä kesänä matkalaukku on asunut olohuoneessa ja pakkaamisesta on tullut arkea. Asia, jota välttelen. Niinpä sain oivan syyn pakoilla tuota seremoniaa ja väläyttää kuvia Lentävästä lautasesta. Aivan, se meidän ikuisuus-sitten ollut Tallinnan matka. Mielestäni tämä mesta on käymisen arvoinen, sijaitsee Kalamaja alueella, rakennustyömaan vieressä. Peukkuja heiluttelen myös värien rohkealle käytölle. Wuhuu! 
  IMG_0794IMG_0731 IMG_0723 – kopio IMG_0783 IMG_0790 – kopio IMG_0768 – kopio IMG_0716

Ja nyt pakkaamaan. Suuntana Jyväskylä, asuntomessut. Saan jo vakkari messukaveriksi muodostuneen ystävän jälleen kiertämään kohteita läpi. Muutaman messun läpikäyneenä olen huomannut, että hyvä etukäteisvilkuilu näytteilleasettajiin on ässä messuilla kuin messuilla. Kun tiedät mitä odottaa, tiedät mitä haluat ehdottomasti nähdä ja minkä voi jättää välistä. Tukholman messut olivat hyvä vahvistus tähän oppiin. Harvoin jaksaa joka kohdetta silmäillä tuiki tarkasti, joten on hyvä osata suunnata energiansa oikeisiin paikkoihin. Vai mitä mieltä olette? Toki riippuu aivan millä mielellä messuille suuntaa.. :)

Öitä ja leppoisaa loppuviikkoa, jos nämä helteet jatkuu ja minua ei täällä näy!

// Titi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti