9.9.2014

SUKLAAKAKKUA JA ONNEA

Hei!

Pahoitteluni pitkästä hiljaisuudesta. Koulu hurahti käyntiin ja viikonloppuni sisälsi häät ja yllätyssynttärit. Yhtä makeutta, kahvia ja kauneutta siis. Huhhhuh.

Nyt ehkä voi jo huokaista? Huuu...hh. Juhlahumun täyteinen viikonloppu on ottanut veronsa. 70-200 mm:n putkella tähtääminen käy urheilusta ja kyykyt paljastuivat sunnuntain reisissä. Onnellisena ja ehkä jopa onnistuneena on ilo palata alkavaan viikkoon. Tekisi mieli vain istua photarin äärellä ja katsella pariskunnan hehkua. Te olette upeita, eihän tässä muu kuin hymyily auta! Onnea N&M! pus. 

Palaudun arjen äärelle pikkuhiljaa. Hitaasti. Tälläiset tehtävät kuten häiden kuvaaminen on parhautta, sillä juhlien tunnelma pysyy näkökentällä vielä hetken. Ah, eikö häät olekin mahtava juttu? Moneenko onnistuit sujahtamaan tänä kesänä? Minulle nämä olivat ihka ainoat ja hyvin onnistuneet sellaiset. Ensi kesää odotellessa tai sitten sitä seuraavaa...

Letkeää viikkoa! Minä suhahdan Habitareen perjantaiksi, joten luulempa, että tämä viikko vierähtää nopeasti valotuksen ja värien syövereissä, ilmeitä ihmetellen.

// Titi
sormusormeennm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti