21.12.2014

KUUSEN NEULASET



IMG_0051

Kolmatta adventtia, kolme yötä jouluun on...

Inhoan tuota otsikon keksimistä. Aina yhtä ontuva ja hankala. Saa lähettää lahjaksi otsikko ehdotuksia. Nostaisin pussista otsikon ja kruunaisin sillä tekstin kuin tekstin. Sen kummempia sovittelematta.

Joulu on stipendien jako-aikaa eikös? Pitäähän minunkin päästä jakamaan omani. Neulasille voisi antaa kunniakoriste tunnustuksen 2014. Vaikuttaa sille, että ne sopivat mihin vain; lahjapaketteihin, kransseihin, kattaukseen, maljakkoon... Oksa teema on ilahduttanut tämän metsä-ihailijan silmää ja suunnittelen itsekin niiden tunkemisesta joka paikkaan. Ostimme juuri Serbiankuusen, jonka kaunis vihreä sävy ja leveät neulaset saivat meidät raahaamaan polon kaverin säkissä kotiin. Salaa ajattelin napsia pari ala oksaa ja koristella niillä pöydän.

Tämän tontun ajatukset ovat jo ulkomailla, joten joulu intoilu ei tänä vuonna ota syttyäkseen. Vielä on kolme yötä jäljellä.. Ehkä se riisipuuro sitten.

Joko toivottaa Hyvää Joulua armaat? Kiittää tästä vuodesta ja heittää hanskat hankeen. Pursuilla ideoita uutta vuotta varten ja jatkaa upottavia pohdintoja? Huomaattehan, minulla näyttää olevan kiire, kiire tapaninpäivään, jos oikein tarkkoja ollaan. Ja tämän piti olla se rauhoittumisen aika. Lopeta se hötkyily. Heti.

Jääköön vielä tuonnemaksi toivotukset. Saatan palata ruudun taakse vielä ennen varsinaista aattoa. Ellen uppoa hankeen, kuten ala-asteen kotimatkoilla tapasin. 

// Titi


Alin kuva: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti