24.11.2014

KIRURGIA

IHAN ALKUUN APUA. Bloglovin ei taida näyttää kuvia ollenkaan, tai sitten näyttää väärinpäin? Kukaan muu huomannut tätä ongelmaa? Tabletti kääntää kuvat väärinpäin. Teknisiä ongelmia siispä, yritän perhetyä ja ratkoa niitä. Mutta kerro toki, jos omaat oivan ratkaisun tähän tylsään ongelmaan. Pahoitteluni tästä viasta. Vaikuttaa siltä, että vain perinteisen ruudun kautta katsottuna bloggailut näkyvät kohtuu normaalisti...

IMG_0116

Silmäni ovat syksyn aikana löytäneet murretun vihreän sävyn, kutsutaanko sitä Mintuksi. Sävystä tulee mieleen sairaala, ne kirurgien vihreät paidat. Itse en ole sairaalassa aikaani viettänyt, joten kyseieen väriin ei löydy muistoja tai mielleyhtymiä ikävien sattumuksien seuraksena. Tämä väri on ujuttautunut ovelasti elämääni, sen kummemmin suunnittelematta.

IMG_0118

Tujun vihreän takin löysin kirpparilta keväällä ja se on ollut lempitakki pitkin syksyä. Vieläkin sen pukee päälle tuolle hurjalle 500m koulutaipaleelle, joka tosin muuttuu pidemmäksi joulun jälkeen. Ei enää lounaita kotona, tasalta kouluun lähtöä tai unohtuneiden kamojen hakureissuja. Ainakaan yhtä nopealla juoksulla. Hassua, mutta Helsingissä matkani kodilta bussipysäkille oli nuo samaiset metrit, Pienet välimatkat, tykkään. 

IMG_0130 IMG_0140

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti