29.3.2014

ELÄMÄNI TAULUT

Rakentelen kokoelmia pitkin asuntoani. Ikään kuin pieniä vaihtuvia näyttelyitä. Tauluja en varsinaisesti ole koskaan ostanut, ne ovat muotoutuneet tallettamistani leikekuvista, valokuvista ja korteista. Taulut ovat myöskin löytäneet paikkansa peittäessään edellisen asukkaan rei´ttämiä tapetteja. Makuuhuoneeni seinää vasten nojaavat tyhjät canvas taulut, joille olisi tarkoitus suihkia värejä. Tai sitten vain mustaa. Jukka Rintalan maalauskin pääsee seinälle, kunhan saan sen kehystettyä. Puhutaan niistä sitten myöhemmin lisää. Tässä muutama olohuoneeni taulu tämän hetkisestä valikoimasta.




Tämän kultaisen kehyksen olen ostanut Rihmasta. Kyseisellä kirpputorilla on melko hyvä valikoima vanhoja kehyksiä. Marimekon jo hieman kärsinyttä lahjapaperia kehystää vanhasta Ikean kehyksestä ylijääneet sisukset. Kollaasi kätkee taakseen cd-soittimen. 

Vanha ovi näyttää löytyvän jo monesta kodista, ja niin täältäkin. Nappasin valkoisen peilioven mukaani kotoa muuttaessani ja myöhemmin se on vaihtunut tähän puun väriseen. Olen suunnitellut siitä jo pöytää, tv-tasoa ja ties mitä, mutta vaikuttaa siltä, kuin se hiljaa yrittäisi sanoa, ettei halua tulla vaakatasoon. Ainakin vielä, se pukeutuu muistilappuihini ja erinäisiin kuviin.

Lopuksi viisas Peppi. Toivoin pienenä, että olisin syönyt niitä samoja pillereitä kuin Peppi. Ainakin tämä kaimahiuksinen neiti muistuttaa minua mielikuvituksen voimasta. 

Jos on hirveän vahva, pitää olla myös hirveän kiltti. -Peppi Pitkätossu.

// Titi


2 kommenttia:

  1. Ei vitsi kuin viisas peppi! (Otin siitä screenshotin). Ja ihana blogi sulla. ♥ -leeis

    VastaaPoista