19.3.2014

Tuohta tupaan

Viime viikkoiselta Helsingin reissultani toin itselleni tulijaiseksi tuohiruukun. Tämä heräteostos tuli tarpeeseen, sillä yksi kasvini oli vailla varsinaista asuinpaikkaa. Tuohiruukku löytyi Granitista, josta eräs suomenruotsalainen rouva tokaisi osuvasti "Detta är ett jätte kiva boutique." Yhdyin sisälläni tuohon vilpittömän iloiseen huudahdukseen. Eksykää siis sinne, etenkin tyylikkäiden toimistotarvikkeiden perässä. Granitin löydät Bulevardi 2-4 ja Forumista. Valitettavasti tänne Kuopioon ei ole vielä rantautunut yhtään.

Tuohi on salakavalasti hiipinyt lempi materiaaleihini viime vuoden mittaan. Himoitsin kesällä tuohitossuja, laukkuja ja IPhone kuoria. Odotan jo uutta kesää, jolloin pikku käsityöläisputiikit heräävät eloon ja saan satsata tuohi-haaveisiini. Materiaalina se on niin ihanan aito ja pehmeä. Suloisia tossuja näkee roikkumassa vanhojen talojen seinillä, mummoloissa ja mökeillä. Siinä on suomalaista tunnelmaa josta pidän. Tuohi on salakavalasti hiipinyt myös sisustuksen maailmaan ja en malta odottaa näkeväni uusia innovaatioita! Toivon, että pääsisin kouluprojekteissani käsittelemään tuohta vielä tarkemmin.

tuohi
tuohilähi
diy-birch-bark-lmp-1-500x750

diy-birch-bark-lmp-4

Näiden DIY-valaisimien edessä hellyn. Kuinka hupaisa ja huolettoman oloinen voi valaisin olla? Kuola alkaa valua, alempi valaisin tummalla pinnalla on huikea! Tästä kevääksi askartelua.

// Titi

Kuvat: Tiiamaria Reijonen, Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti