19.3.2014

Sohva metsällä

Oliko se aurinko, jonka näin niin kauniisti nousevan viime viikolla lähes joka päivä? En tiedä miten muualla, muttakylpi vaaleanpunaisessa hattarassa.
Taitaa olla kevättä ilmassa, sillä mieleni pyörii jo uusien huonekalujen ja DIY-ideoiden parissa. Opiskelijabudjettini tosin palauttaa ostoaikeeni maan pinnalle. Onneksi haaveilu on ilmaista, ja ideoita saa kehitellä tulevaisuutta ajatellen... Nyt mielessäni pyörii sohva.
Nykyinen sohvani koostuu kolmesta muhkeasta patjasta, joka on pedattu Luhdan puhtaanvalkoisella päiväpeitolla. Runsas tyynymäärä huutaa hyppäämään sekaan. Sen mukavuudesta huolimatta kaipaan selkänojallista kaunotarta raamittamaan tilaa. Kuvitelmieni sohva on selkeä tanskalaisen muotoilun helmi, joka osaa yllättää. Kriteerit taskussa, suuntaan netti-metsien uumeniin.
Silmiini osui tämä pehmeän yksinkertainen sohva. Värisävyä vaihtamalla se sopisi napakasti tämän hetkiseen sisustukseeni, kaveriksi lepotuoleilleni. Puurunko on kestävimmästä pääästä ja sen on tämän ehdokkaan erinomainen etu. Sen käsinojattomuus tosin epäilyttää. Tippuisivatko istuin- ja selkätyynyt reunoilta? Kokemukseni mukaan valitettavasti kyllä. Tästä paketista taidan kuitenkin valita tuon valkean ihanan tiiliseinän.
perfect sofa
Kuva Pinterest
kaunissohva2

Tämän sohvan ympäristö ihastuttaa pehmeillä sävyillään. Voisin napata sohvan heti kotiini. Sen muotoilu miellyttää silmääni ja uskoisin viihtyväni sen kyydissä pitkään. Ajasta puheen ollen, sohvani tulee kestää aikaa ja kulutusta. Ajattelen sohvaa sijoituksena, jonka laadukkuuteen kannattaa satsata. Tämän sohvan ihastuttavalla ympäristöllä löydät täältä. Ps. Myscandinavianhome pursuaa kauniita sisustuksia, ainakin minun makuhermoni kehräävät.
yllätyssohva

Tämä sohva saa hymyn huulille! Tyynyistä hieman tulee mieleen hiekkasäkit, joilla yritetään estää tulvien eteneminen. Luulenpa kuitenkin, ettei tämä katseenvagitsija päädy olohuoneessani, mutta se piristää sohvan metsästysmatkaani. Hauskan sohvan on suunnitellut saksalainen sisustusarkkitehti Christiane Högner. Kuvan sohvan löydät täältä.
Minkä sohvan sinä valitsisit? Kuulisin mielelläni myös uusia vaihtoehtoja teiltä. Nyt kuitenkin, suuntaan sohvat ja kahvi mielessä kohti pääkaupungin vilinää. Tapaamisiin!

//Titi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti