22.3.2014

UUSI TUPA, TERVETULOA


Heissan!

Ensinnäkin, hauskaa, että olet löytänyt tänne. Muutto uuteen blogi kotiin sujui hieman hitaasti, mutta uutta opetellen ja siihen kiintyen. Koodailuani on rytmittänyt (jälleen) tutulta Tukholman reissultani löytynyt Linn Öberg. Ehkä hän sulostuttaa sinunkin päivääsi.

No, mutta tämä uusi blogi. Olo on kuin juuri vanhempien hoivista muuttaneella nuorella. Tuki ja turva ovat vielä tallella, mutta nyt on silti osattava pestä pyykit ja laittaa ruoka itse. Useammin kuin ennen. Joten, hieman tämä on vielä opettelua ja koodailun saloihin perehtymistä. Saatatte huomata pieniä tahroja lasissa, mutta niitä korjaillaan ja siistitään. Kärsivällisyyttä siis. Jatkuva muutos onkin hyvästä, sillä eihän kotikaan ole koskaan valmis. Ovet ovat nyt avoinna, mutta viimeistely on vielä vauhdissa.

Iklumme ei ole kadonnut mihinkään, emmekä ole suunnanneet eri poluille. Se toimii yhä toinen toistamme tukien ja auttaen. Seurasta nauttien. Iklusta löydät meidän jokaisen uusimmat postaukset linkkinä, joten Iklulaisten menojen seuraaminen on täten helpompaa. Tällä uudella blogi järjestelyllä, saimme kukin omat huoneet ja vapaat kädet. Sarin ja Henriikan blogit ovat jo luettavissa, joten sinne siis! Emilia ja Sara yllättävät  meidät hieman myöhemmin.

Otan todella mielelläni vastaan risuja ja ruusuja, ehdotuksia ja kehoituksia.

Jää toki kahville.
// Titi













First of all, great you´ve found your way here. It´s been all a bit chaotic but it seems to be getting there. New blog environment is exciting and a lot learning. As Iklu, we are still all together just in different form. We got our own "rooms" now but we are still having each others help and company. As I told you, this is all new for me and there might be some unorganized things. As a real home, it takes its time to get it ready. 

On my trip in Stockholm, we almost accidentally found this great singer Linn Öberg. That´s what I´ve been listening while working with this blog.


    Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

2 kommenttia: