7.7.2014

AIVAN KUJALLA

IMG_9917

Palataan vielä menneeseen kesäretkeeni. Siihen joka sijoittui aika pitkälti Kallion kujille. Minä ja kaksi hyvää ystävääni päätimme tavata lauantaina aamutuimaan (okei no yhdeltätoista..) yhteisen aamupalan merkeissä. Päädyimme syömään brunssia Kujaan. Kuja sijaitsee Hakaniemessä, tarkemmin kerrottuna Hakanimenkatu 7:ssä.. Ihastelin useaan otteeseen rennon tyylikästä sisustusta, vaikkakin päädyimme täydellisen sään houkuttelemana ulos syömään. Ja voi kyllä, suosittelen tätä paikkaa! Brunssi oli kattava, erikoinen ja laadukas. Lautaselle sai simpukoita ja jänniä salaatteja. Lomakkoa tämä kyllä koetteli ( niin kuin brunssit aina opiskelijalle), mutta oli sen arvoista. Ja mikäpä parasta, jälkkäriksi sai paistaa vohveleita. Ihan minun paikka siis.

IMG_9918
IMG_9913

En suunnitellut sen suuremmin kirjoittavani tästä, mutta mielestäni paikka oli loisto, ja suosittelun arvoinen! Asiakaspalvelu oli hyvää ja letkeää. Kuvaaminen jäi vähälle, sillä keskityin ilmeisesti syömiseen harvinaisen sujuvasti. Brunssit on kyllä mainio keksintö. Juuri sopiva tälläisille nuorille, jotka valvovat myöhään ja kiirehtivät aikataulujensa perässä. Onnistun aina kirjoittamaan reissuni täyteen merkintöjä ja matkan loppu tulee aina yhtäkkiä, yllätyksenä. Onneksi aina tulee uusia reissuja, uusia kohtaamisia. Nytkin taskussa polttelee kahdeksan euron löytö; Onnibussin yömatka kohti merta ja sen seikkailuja.

Miten sun kesä sujuu?

On tälläisten brunssien eteen tehty töitäkin. Ja näiden reissujen. Naurankin välillä, kuinka säästän kaiken mahdollisen matkustamiseen. Se on tämä kesä ja tämä matkamieli. Töissä olen nauranut itselleni ja saanut muutkin nauramaan kommelluksilleni. Kuunnellut lasten huvittavia kommentteja, kuinka kaikki tässä kaupassa on niin ihanaa ja jännää. Ja kuinka kaikki sopisi meille kotiin. Nuo on kyllä niitä arjen helmi-hetkiä. Purra hammasta ettei purskahda nauruun. Hupaisaa viikkoa sinne kans! :)

// Titi

IMG_9919


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti