23.7.2014

AS A TURIST

IMG_0622 IMG_0601

Sitten kun minulla on se maailmankartta. Maailmankartta johon uppoaa nuppineulat. Taitaa olla niin, että suurin osa neulojen paikoista on koluttu tämän leidin kanssa. Matkoja on suunniteltu varmastikin viisi kertaa enemmän kuin toteutettu, sillä niin matkakuumeisia ollaan aina oltu. On alaikäisinä soitettu äideille puheiluita, että nyt me mennään Intiaan lastenkotiin auttamaan tai Espanjaan ihan muuten vaan. Aina eivät suunnitelmat siis toteutuneet, lähinnä ne, jotka suuntautuivat Euroopan ulkopuolelle. Sinne Intiaan pitäisi kyllä vielä päästä!

Hannan kanssa on matkattu lähes kuollen nauruun, sponttaanisti, taloudellisesti ( meidän jokaisen retken urhea tavoite oli elää mahdollisimman halvalla) ja välillä hieman suuttuen. Kolmansilla seuralaisilla ei aina ollut yhtä riemukasta, kun päätimme sanoa suorat sanat toisillemme tai pitää mykkäkoulua.  Aina kuitenkin sovimme ja selvisimme. Villeimmät ja hauskimmat kokemukset taitavat löytyä tämän ystävän seurasta. Niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Vauhdikkaimmat matkavuodet ovat eläneet hiljaiseloa opiskelujemme takia. Pitkästä aikaa päätimme nousta laivaan, Itämeren toiselle puolen. En voi muuta kuin olla kiitollinen, että elämässäni on Hanna. Juuri tämä Hanna, jonka kanssa saa jakaa uskomattomia juttuja ja muistoja. 

// Titi

I dream about the world-map to pin places I´ve been and I dream to go. Bet most of them will be pinned with my awesome friend Hanna. We´ve been on numerous trips together with a lot of laugh, experiences and thoughtful conversations. We have disagreed and got angry. We have settled and kept going. We have had million plans and dreams and made a few come true. Our studies has got too much time of travelling so we hopped onto a ship and went for a day-trip to Tallinn. She is awesome travelling buddy. I guess the best memories are somehow tied with this lady. I am so thankful to have her in my life. Be you 'cos you are best.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti